Werkwijze:

Zowel voor uw duidelijkheid, als ook voor ons, werken we bij ieder project met een gefaseerde aanpak.

Persoonlijk kennis maken

Door onze ruime werkervaring weten we dat een persoonlijke aanpak het beste werkt, een eerste kennismaking heeft bij voorkeur plaats bij U op de zaak. De reden hiervoor is eenvoudig. Bij u op de zaak krijgen we de beste beeldvorming over, wie er achter het bedrijf staat en waar het bedrijf voor staat. Die identiteit en stijl nemen we mee in ons ontwerp traject.

Offerte opmaak

Na ons kennismakingsgesprek met een daaruit voortkomende sitemap opzet. Kunnen we een prijsopgave voor u uitwerken. de zogeheten offerte.

Ontwerp

Indien u akkoord gaat met de offerte starten we met de Ontwerpfase, hierin maken we 1 of meerder ontwerpvoorstellen. Op basis van uw feedback en eventuele aanpassingen zullen we het ontwerpvoorstel verder naar uw smaak uitwerken. Indien akkoord met het ontwerp gaan we door met de technische ontwikkeling.

Techniek

Na akkoord op het ontwerp gaan we over tot de daadwerkelijke technische bouw van de website.
Hieronder verstaan we eenvoudig gezegd, de omzetting van het grafische ontwerp naar html/php techniek.
In dit stadium kunnen we geen grote ontwerp aanpassingen meer doorvoeren, (of tegen meerwerk).
Binnen de technische fase kunt u op de testlocatie de voortgang bekijken en eventuele kleine wijzigingen mbt de dynamiek en functionaliteit wel aangeven.

Oplevering

De fase waar alles om draait, de oplevering van uw website!  Nadat u de website heeft gevuld met content, zoals teksten en foto’s etc. plaatsen wij uw website Live! Het beheersysteem achter de website is eenvoudig te leren en u zult zien dat u al binnen 15 minuten uitleg weet hoe een en ander werkt. zo kunt u gelijk aan de slag met uw eigen website.

Indien u de voorkeur heeft dat wij de website vullen met teksten en foto’s , dan verzorgen wij dit voor u..!