ArnbergOntwerp is een webdesign bureau uit limburg. Met een moderne / eigentijdse visie en persoonlijke aanpak realiseren we voor u een betaalbare professionele wordpress of maatwerk website, welke in alle gevallen is voorzien van een beheersysteem waarmee u zelf uw website kan onderhouden. ArnbergOntwerp werkt veelal met opdrachtgevers uit de regio Limburg en met name Zuid-limburg.

Webdesign en eigen beheer: Onderhoud zelf uw wordpress of maatwerk website !

Achter elke website die we ontwikkelen zit een beheersysteem, of u nu een wordpress website door ons laat maken of een geheel op maat gemaakte website, er zit altijd een beheersysteem achter uw website. Met dit beheersysteem kunt u zelf uw website onderhouden.
Werken met het beheersysteem voor zowel de wordpress websites  als ook voor de geheel op maat gemaakte websites is heel eenvoudig en vergelijkbaar met werken in een tekstprogramma zoals “Word”

U betaald overigens voor dit beheersysteem geen jaarlijkse of maandelijkse licentiekosten ! een voor ons belangrijk uitganspunt is om helder te werken en duidelijke prijsafspraken te maken, zo komt u geen sluipende of verborgen kostenposten tegenop uw factuur.

Indien U aanpassingen aan uw website wil die uitgebreider zijn dan het beheersysteem op dat moment toelaat, dan speken we al snel van een website update, en zelfs deze update kunnen we dynamisch maken zodat u dit nieuwe onderdeel ook weer zelf kun gaan onderhouden.

Qua techniek kunnen we vrijwel alles op maat maken, en deze daaruit voortvloeiende  zogeheten  Modules, kunnen we toevoegen aan het beheersysteem. Het beheersysteem is hierdoor Modulair uitbreidbaar.

We werken met 2 beheersystemen, al naar gelang het project maken we gebruik van een Op maat gemaakt Systeem, ook wel Toolbox genaamd, of WordPress.

De WordPress websites bouwen we steeds vaker, met name omdat we tegen scherpere tarieven zeer professionele en goed werkende websites kunnen realiseren.
Kijk op onze wordpress pagina om een beter beeld te krijgen over het systeem en de vele mogelijkheden

 

Google optimalisatie oftewel Zoekmachine Optimalisatie:

Optimalisatie van een website kent vele facetten, zowel On-site als Off-site.
Om het begrijpelijk te houden kunnen we kort een aantal belangrijke punten opsommen:

  • We voorzien uw website van zoekmachine vriendelijke url’s, hierdoor is uw website goed uit te lezen door google. Zo ziet een geoptimaliseerde link er bv uit www.uwwebsite/onze-diensten ipv de niet zoekmachine vriendelijke methode www.uwwebsite/?id=2736782.html.
  • Met het beheersysteem kunt u per pagina keywords en een omschrijving invoeren.
    Een goede systematiek, H1 , H2 H3 tags etc voor in waarde bepalen van titels en content.
  • Statistieken bekijken mbv Google Analytics

Kijk onder werkwijze voor een overzicht van onze manier van werken.